Laat je APK Zeist snel uitvoeren

APK Zeist

Auto kopen bij autogarage

Een aantal jaar geleden hadden we een Audi in bezit, maar waren we wel toe aan een andere auto. We wouden er dit keer niet veel extra geld aan uitgeven en besloten om contact op te nemen met een autogarage. We zijn hier toen heen gereden en hebben gevraagd naar de mogelijkheid om onze Audi te ruilen (met een bijbetaling) tegen een andere nieuwere auto. Tot onze verbazing waren ze erg blij met dit verzoek. Ze lieten ons gelijk een aantal mooie auto’s zien. We hebben in al die auto’s een testrit mogen maken en hebben daarna thuis nog even nagedacht over welke auto wij graag zouden willen. Uiteindelijk besloten we voor een Mercedes te gaan. De Mercedes was namelijk nog maar drie jaar oud en zag er echt nog prachtig uit. Toen we dit hadden besloten zijn we terug gegaan naar de autogarage en hebben we onze auto geruild met de mooie Mercedes. Dit verliep gelukkig allemaal erg soepel en we konden direct wegrijden met de mooie Mercedes.

APK keuren

Nadat we een tijd rond hadden gereden met de Mercedes was het weer tijd voor de APK keuring. We besloten dit dan ook te doen bij de autogarage waar we de Mercedes hadden gekocht. Ook dit verliep erg soepel. We zette de auto bij de autogarage neer en zijn toen een rondje gaan lopen. Toen we terugkwamen van het rondje lopen was de APK al geregeld. We hebben toen betaald en zijn weer weg gereden. Nadat we de APK Zeist hadden geregeld zijn we samen ergens wezen eten. We hebben uiteindelijk een erg gezellig dag gehad en hier waren mijn vrouw en ik dan ook erg blij mee. Zo was het APK keuren dit keer een leuk uitje geworden in plaats van uren moeten wachten.

Tweede auto kopen

Na onze goede ervaringen bij deze autogarage besloten om hier ook een auto voor mijn vrouw te kopen. We zijn toen langs gegaan en hebben het aanbod bekeken. Er stonden weer prachtige auto’s voor hele redelijke prijzen. Mijn vrouw heeft dan ook weer een aantal testritten gemaakt en wist al gelijk welke auto ze wou hebben. Dit zorgde er dan ook voor dat we die auto diezelfde dag nog hadden gekocht. Hier waren ze bij de autogarage natuurlijk erg blij mee. De auto die mijn vrouw heeft gekocht rijdt super goed en heeft net als mijn auto nooit mankementen.