Met mijn tweede auto naar de APK keuring Tilburg

APK Keuring Tilburg

Al jaren lang rijd ik met een mooie Audi, maar sinds kort heb ik ook een andere auto voor mijn huis staan. Namelijk een Mercedes, deze Mercedes heb ik voor een hele mooie prijs kunnen krijgen. Doordat deze auto niet splinternieuw is gelden er wel andere regels. Mijn Audi is namelijk pas twee jaar oud en hoeft dus nog lang niet apk gekeurd te worden. Bij deze Mercedes is dat dus wel anders. Deze Mercedes kom namelijk uit 2007, dat houdt dus in dat hij elk jaar apk gekeurd moet worden. Iets waar je bij de aankoop geen rekening mee houdt, maar toch zeker wel wat tijd in beslag neemt.

Apk keuring

De Mercedes die ik had gekocht was aan het einde van haar apk. Ik moest dus een apk keuring laten uitvoeren. Tot mijn grote verbazing bleek het dat de auto niet goed uit de apk keuring kwam. Er moesten dus een aantal wijzigingen bij de auto worden gedaan. Gelukkig heeft een vriend van mij een autozaak en kon ik hier snel terecht. Op het rapport van de apk stond er wat er veranderd moest worden. Ik heb dit aan mijn vriend laten zien en hij ging gelijk aan de slag. Toen hij klaar was heb ik hem wat geld gegeven. Naast het geld heb ik hem ook beloofd om samen wat te gaan eten. Dit etentje zouden we echter pas doen wanneer de apk keuring wel goed ging.

De tweede apk keuring

Omdat de eerste apk keuring niet goed ging, moest de auto dus nog een keer door de apk keuring. Ik had dan ook vrij snel erna een afspraak hiervoor ingepland. Ik wist namelijk dat mijn vriend mij hierbij zou helpen. Toen ik daar samen met mijn vriend voor de tweede keer daar kwam vond ik het wel spannend. Zou de auto nu wel door de apk keuring komen= Ik heb de auto daar afgeleverd en ben wat gaan drinken. Wat later kwamen we terug en kregen we het apk rapport. De auto bleek goedgekeurd te zijn. Dit was erg fijn. Diezelfde dag heb ik dan ook die vriend meegenomen naar een mooi restaurant en zijn we daarna nog gaan borrelen. Als ik nu dus naar het werk moet heb ik de keuze tussen twee mooie auto┬┤s. Omdat ik samen woon met mijn geliefde bespreken we vaak de avond ervoor wie welke auto meeneemt. Tot nu toe gaat dit altijd goed.