Mijn nieuwe Mercedes!

Autoramen blinderen

Drie jaar geleden begon ik met ondernemen. In het begin was het erg moeilijk en deed ik hard mijn best om aan nieuwe klanten te komen. Twee jaar later was dit totaal omgedraaid. Ik had in de tussentijd zo’n goede naam opgebouwd dat er veel mensen zaken met mij wouden doen. Mijn zaak bleven groeien en de omzet werd hoger en hoger. Afgelopen maand heb ik dan ook besloten dat ik mijzelf hiervoor moest belonen. Ik ben opzoek gegaan naar een nieuwe auto en niet zomaar één, namelijk een Mercedes! Na even gezocht te hebben kwam ik uit bij een prachtige AMG en na kort getwijfeld te hebben heb ik hem gekocht! Toen ik hem thuis kreeg heb ik besloten om mijn ramen te blinderen. Autoramen blinderen vond ik namelijk altijd al gaaf.

Autoramen laten blinderen

Nadat ik had besloten dat ik mijn auto ramen wou blinderen ben ik opzoek gegaan naar een bedrijf die autoramen blindeert. Dit bleek echter makkelijker gezegd dan gedaan. In mijn zoektocht kwam ik namelijk een hoop bedrijven tegen waar ik geen goed gevoel bij had. Na een lange tijd zoeken kwam ik uit bij een bedrijf waar ik wel vertrouwen bij had. Ik ben op bezoek gegaan en heb met de eigenaar gepraat over het blinderen van autoramen. Ik merkte al direct dat deze meneer verstand had van zaken en zijn passie ook echt autoramen blinderen was. Na dit gesprek heb ik dan ook besloten om hier mijn autoramen te laten blinderen.

Geblindeerde autoramen

Toen ik had besloten dat ik mijn autoramen ging blinderen bij het bedrijf waar ik een goed gevoel bij had, duurde het niet lang voordat ik mijn auto kwam brengen. Ik kreeg in de tussentijd een mooie leenauto en heb gewacht op het resultaat. Na ongeveer drie dagen werd ik al gebeld door het bedrijf waarin mij werd verteld dat de auto al klaar was. Als ik eerlijk ben schrok ik hier best wel van, zo snel al? Tussen wat afspraken door ben ik gelijk naar het bedrijf toe gegaan. Het resultaat van het blinderen van autoramen was echter erg indrukwekkend. Toen ik mijn auto zag werd ik opnieuw verliefd op de auto. Het blinderen van autoramen maakte de auto namelijk compleet. Ik raad tegenwoordig ook aan al mijn vrienden aan om de autoramen te blinderen. Veel van mijn vrienden hebben dit advies dan ook opgevolgd en rijden nu ook rond met geblindeerde ramen. Het geeft ons dan ook een enorme kick om samen te toeren.

Meer informatie over waar jij jouw autoruiten kan blinderen, vind je hier!