Mijn passie voor Deutz onderdelen

Deutz onderdelen

Ik ben opgegroeid op een boerderij met een groot gezin. We hebben altijd geleerd om goed samen te werken. Hetgeen waar we ook erg veel mee te maken hadden waren tractors. We hadden dan ook niet zomaar tractors, maar tractors met echte Deutz onderdelen. Doordat onze ouders de Deutz tractoren nooit zouden opgeven kozen ze er vaak voor om nieuwe Deutz onderdelen te bestellen zodat wij die er dan op konden zetten. In het begin was dit erg lastig, maar naarmate je er langer mee werkte werd het steeds gemakkelijker voor mij en mijn broertjes. Voordat we het wisten konden we alle Deutz onderdelen monteren en demonteren. Op de boerderij is mijn passie voor Deutz onderdelen dus ontstaan. Het is dan ook mooi om te vertellen dat ik ook echt wat met deze passie heb gedaan.

Mijn bedrijf in Deutz onderdelen

Ik heb jarenlang geholpen op mijn vaders zijn boerderij, maar heb nooit echt de passie gevoeld voor de landbouw. Hetgeen waar ik wel enorm veel passie had opgebouwd waren de tractoren en de Deutz-onderdelen. Om die reden ben ik dan ook een eigen bedrijf begonnen die het onderhoud doet van tractors. Onze specialiteit ligt voornamelijk bij Deutz onderdelen, maar mocht de klant andere onderdelen gebruiken, dan weten wij hier ook wel raad mee. Het was in het begin moeilijk om personeel te vinden die net zo veel passie hadden voor tractoren als ik, maar na lang zoeken is dit mij gelukt. We hebben nu een team die met volle enthousiasme werkt aan tractors. We vinden het dan ook erg leuk om te horen van onze klanten dat ze zo tevreden zijn over onze werkzaamheden. Al met al is dat natuurlijke hetgeen waarvoor je zo je best doet.

De financiƫle kant van Deutz onderdelen vervangen

Wanneer je een eigen bedrijf hebt, heb je ook rekening te houden met een hoop andere dingen. Zo moeten niet alleen de Deutz onderdelen betaald worden, maar moet er ook een strakke boekhouding zijn. Dit is dan ook iets wat ik wat minder vind aan mijn baan. Ik spendeer tegenwoordig veel tijd aan de boekhouding van mijn bedrijf, hierdoor kom ik zelf helaas wat minder vaak toe aan het werk zelf. In de loop van de tijd wil ik het dan ook zo regelen dat ik iemand inhuurt om mijn Deutz onderdelen boekhouding te doen, zodat ik me kan focussen op het werk en de klanten binnenhalen.