Rijbewijs halen Delft voor nieuwe baan

Rijbewijs halen Delft

Ik ben een jongen van 18 jaar oud en ga niet meer naar school toe. Ik ben dan ook erg blij dat ik niet meer leerplichtig ben en ik dat gezeur niet meer ben. Hetgeen waar ik wel echt aan toe ben is vastigheid. Ik wil een baan waarbij ik een vast inkomen heb en ik weet dat dat niet een heel hoog inkomen zou worden omdat ik ongeschoold ben, maar toch. Niet lang geleden kreeg ik dan ook een baan aangeboden om als koerier rond te rijden. Het loon dat ze me aanbieden was boven mijn verwachtingen en zeker de moeite waard om over na te denken. Het enige wat me voor die baan in de weg zat was dat ik mijn rijbewijs moest halen. Ik heb er dan ook even over getwijfeld, maar toch besloten om contact op te nemen met een rijschool bij mij in de buurt. Niet lang daarna had ik mijn eerste rijles al gepland staan en kon ik beginnen met mijn rijbewijs halen.

Fijne rijschool

De reden dat ik had gekozen voor de rijschool waar ik rijles kreeg was omdat het personeel super vriendelijk was. Ik had twee rijinstructeurs waarmee ik beiden echt een klik had. Ze vertelde mij beide in de auto hoe ze zelf ook echt geen motivatie hadden voor school, maar ze uiteindelijk wel waren gekomen waar ze nu zijn. Deze gesprekken motiveren mij dan ook enorm. Ik vind het dan ook echt leuk als ik weer op pad kan met mijn rijschool en leer ook erg snel van ze. Met betalingen heeft deze rijschool ook erg veel begrip. Omdat ik alleen inkomen genereert uit een bijbaan begrepen ze dat er soms wat langer tussen kon zitten. Om deze redenen moet ik ook zeggen dat ik het een enorm fijne rijschool vond. Je hoort het goed ja vond. Niet lang geleden heb ik namelijk mijn rijexamen afgelegd en heb ik mijn rijbewijs behaald.

Het leven na mijn rijbewijs halen

Niet lang geleden heb ik dus mijn rijbewijs behaalt. Dit was dan ook een enorme mijlpaal voor mij. Ik kon hierna namelijk beginnen bij het koeriersbedrijf en dit bevalt me dan ook erg goed. Doordat ik mijn rijbewijs wist te halen zijn er enorm veel deuren voor mij open gegaan. Naast dat ik nu werk voor dit koeriersbedrijf zijn er ook andere bedrijven die interesse hebben in mij als werknemer.